Handelsbetingelser

 

Ruberno Classics Aps

CVR-nr: 36084707

Adresse: Ordrupvej 37, 4540 Fårevejle

Email: mette@rubernoclassics.dk

Tlf nr. 61285170

Etableringsår: 2014

Ruberno Classics ApS er en Webshop der forhandler brugte kvalitets møbler, primært retro og dansk design.
Ruberno Classics er primært en webshop der har åbent 24 timer i døgnet for dig som kunde. Desuden er du ALTID velkommen til at kontakte mig og lave en aftale om at komme forbi og se hvad vi har på lageret. Vi åbner med glæde efter aftale.

Online shopping hos Ruberno Classics er en nem og sikker måde at købe unikke og lækre møbler der er med til at skabe et smukt og moderne hjem. Da varerne er brugte og de fleste af dem er af ældre dato, vil de være mærket af tiden. Derfor købes møblerne som udgangspunkt som beset, synlige og andre fejl bliver beskrevet så vidt som muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig mandag – søndag fra kl. 9.00 til 20.00 på tlf. 61 28 51 70 eller på mail hele døgnet mette@rubernoclassics.dk

 

 

§ 1 Omfang

Nærværende købsbetingelser er gældende for køb af de på hjemmesiden angivne Varer (herefter Varer). Betingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem Ruberno Classics ApS og køber, medmindre andet følger nedenfor.

 

§ 2 Aftaleindgåelser

Køber skal ved hvert køb acceptere kontantkøbsbetingelserne. Køber opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre sig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne giver.

På Ruberno Classics ApS kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på vegne af barnet eller den unge.

Ruberno Classics ApS forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvig og lignende situationer.

Ruberno Classics ApS tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

§ 3 Ejendomsret

Køber besidder fra leveringsdagen ejendomsretten til varerne, herunder alle tilbehørsdele m.v., der måtte tilføjes eller erstatte dele af varerne under købsaftalens løbetid.

Køber er berettiget til at råde retligt over varerne, tilbehør m.v. fra leveringsdagen.

Ruberno Classics ApS har ikke taget ejendomsforbehold i varerne.

 

§ 4 Betalingsbetingelser og gebyrer

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort.

Betaling via kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber bestiller med kreditkort ”reserveres” beløbet på købers konto. Når leverandøren efterfølgende har afsendt de bestilte varer, udsteder Ruberno Classics ApS et betalingskrav til kortudsteder. Det betyder, at køber ikke kan disponere over det reserverede beløb, efter bestillingen er godkendt. Det reserverede beløb hæves dog først på kontoen, når kortudsteder modtager betalingskravet fra betalingsmodtageren.

Betalingen for varerne sker i forbindelse med afsendelse fra Ruberno Classics ApS. Beløbet hæves først på købers kort, når varerne sendes fra Ruberno Classics ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, køber har godkendt ved købet.

 

§ 5 Levering og risiko

Levering sker til adressen angivet i købsaftalen, såfremt andet ikke er aftalt. Som udgangspunkt levere Ruberno Classcis ApS varerne selv, varerne kan dog selv afhentets hos Ruberno Classics ApS på (hvis ingen anden adresse er aftalt); Ordrupvej 37, 4540 Fårevejle. Pris for levering på Sjælland er Dkk. 300, Fyn og Jylland er DKK 500. Gratis levering i København og Storkøbenhavn i en radius af 15 km. fra Rådhuspladsen.

Leveringstid er 1-30 dage: Ruberno Classics står selv for leveringen og priser er deraf holdt til et minimum, såfremt en hurtigere eller en fast leveringstid ønskes, formidles og arrangeres en fragtmand for egen regning gerne.

Levering er til kantsten

Ved levering af varer skal køber straks undersøge disse og ved fejl eller mangler reklameres til Ruberno Classics ApS umiddelbar efter.
Efter levering påhviler ansvar og risiko for varer alene køber.

 

§ 6 Gratis levering i København

Gratis levering i København, gælder en radius på 15 km. fra Rådhuspladsen. Levering er til kantstenen. Gratis levering omfatter større varer/møbler der ikke kan sendes. Mindre varer der kan sendes med posten er ikke omfattet den gratis levering.

Hvis du benytter dig af GRATIS LEVERING I KØBENHAVN og mod forventning ikke ønsker varen ved modtagelsen og jeg skal tage varen med retur, betales et beløb på 150 kr. for leveringen.

 

§ 7 Købers ansvar

Udover købers betalingsforpligtelser har køber følgende ansvar:

A. Underretning
Køber skal meddele Ruberno Classics ApS om eventuelle mangler ved varer efter modtagelse.

 

§ 8 Sælgers ansvar

Ruberno Classics ApS er ikke forpligtet til at håndtere varer, herunder yde service, udbedring, reparation eller afhentning ved allerede leverede varer, såfremt intet andet er aftalt.

Varer er købt som beset

Reklamation skal ske senest 2 år fra leveringsdagen eller indenfor varens garantiperiode for at forpligte Ruberno Classics ApS til at foretage udbedring. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter, at manglen er konstateret. Reklamation inden for 2 uger anses som værende rettidig.

Udbedring af forhold, som skyldes købers behandling, herunder skødesløshed eller fejlagtig behandling, hærværk, naturskade m.m. er ikke omfattet af Ruberno Classics ApS forpligtelse til udbedring.

 

§ 9 Fortrydelsesret

A. Fortrydelsesret
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor køber eller en af køber angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

Køber har ret til at træde tilbage fra denne aftale inden for 14 dage, aftalen kan fortrydes selvom varen er taget i brug, varen betegnes dog som en brugt vare hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved afprøvning hos Ruberno Classics ApS. Hvis varen er taget i brug, laves der en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse kan forekomme.

Da varerne er unikke og antikke, kan det ikke garanteres at der er mulighed for at bytte til en tilsvarene vare.

Bestillingsvare tages ikke retur s.s. vare der af køber er ønskes malet, behandlet eller anden tiltag som medføre at varen ændre karakter udfra købers eget ønske og aftale med køber.

§ 10 Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

Ruberno Classics ApS behandler oplysninger om køber med det formål at tilbyde varer indenfor Antikke og unikker møbler og evt. Fremsendelse af nyhedsbreve og anden markedsføring.

Første gang der købes en vare på www.rubernoclassics.dk, bliver køber registreret som kunde. De personlige oplysninger der registreres er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Ruberno Classics ApS registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis køber indtaster en sådan i forbindelse med købet.

Oplysningerne opbevares minimum fem år, idet bogføringsloven stiller krav herom.

Den dataansvarlige er:
Ruberno Classics ApS
Ordrupvej 37
4540 Fårevejle

Køber kan til enhver tid få udskrift af de Ruberno Classics ApS registrerede persondataoplysninger på køber.

 

§ 11 Markedsføring

E-mail-adressen, som Ruberno Classics ApS har modtaget i forbindelse med købers bestilling på Ruberno Classics ApS, kan benyttes af Ruberno Classics ApS til at markedsføre egne tilsvarende varer eller tjenesteydelser til køber via elektronisk post.

Køber modtager nyhedsbreve, når køber har afkrydset feltet “ja tak” under et køb på vej mod kassen eller udfyldt en tilmeldingsformular. Nyhedsbrevet indeholder konkurrencer, nyheder, inspiration og gode tilbud. Det udsendes via mail og SMS. Købers oplysninger videregives ikke. Køber kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet.

 

§ 12 Klageadgang

Køber har mulighed for at få behandlet en klage (ved skriftlig henvendelse) til:

Email: mette@rubernoclassics.dk

Tlf nr. 61285170

Retsforholdet afgøres efter dansk ret.

 

×
×
×
×