Om Ruberno Classics

Historien om de brugte møbler
Det hele startede med et børneværelse. Jeg var på udkig efter brugte møbler til min datters værelse og blev bidt af jagten på de gode køb. Ved siden af mit arbejde som pædagog begyndte jeg derfor at købe, istandsætte og sælge gamle møbler. Men jeg ville mere – jeg ville leve af det. I efteråret 2014 gjorde jeg min drøm til virkelighed og etablerede Ruberno Classics med et bredt varesortiment bestående af bl.a. brugte designmøbler og vintage møbler, smukke, gamle møbler og retro design.

Min passion for dansk design, vintage møbler og retro møbler
Min store passion er danske design møbler, vintage møbler og retro møbler, og jeg elsker de gode gamle møbelklassikere. Ruberno Classics har derfor fra tid til anden møbler af gamle, dygtige arkitekter og møbeldesignere som Hans Jørgensen Wegner, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Helge Sibast, Folke Pålsson, Illum Wikkelsø, Poul M. Volther, Arne Vodder og Ejvind A. Johansson. Derudover er jeg vild med gamle FDB møbler og møbler fra de svenske fabrikker Wigells og Nässjö, som også findes i webshoppen.

Brugte møbler med patina eller nyt liv
De brugte designmøbler og retro møbler spænder lige fra tremmestole, bænke, gyngestole, lænestole, skabe og kommoder til små og store borde. Jeg vurderer fra møbel til møbel, om det skal bevares i sin originale stand med patina, eller om det trænger til nyt liv i form af en ny polstring eller en ny, flot farve. Når jeg maler de brugte møbler, lægger jeg vægt på at bruge moderigtige farver og anvender maling, der er af høj kvalitet og meget slidstærk. Møblerne bliver som oftest sprøjtemalet, hvilket giver en rigtig flot overflade.

Spændende ting til at indrette hjemmet med
Når jeg går på loppemarkeder eller kigger på hjemmesider efter nye varer, finder jeg ofte også spændende pynte- og brugsting, som jeg køber hjem. Det er f.eks. Lyngby vaser, lamper, gevirer, tallerkenrækker mm., som kan bruges til at indrette hjemmet med, enten alene eller i samspil med de brugte møbler.

Personlig og individuel service
Hos Ruberno Classics er kunden i centrum. Det er vigtigt for mig, at du som kunde er tilfreds, og jeg lægger vægt på at yde en personlig og individuel service. Derfor leverer jeg også selv varerne til dig. Det kan betyde en leveringstid på op til 30 dage, alt afhængig af, hvor i landet du bor. Til gengæld får du personlig service, levering til døren og en lavere fragtpris.

 

I linket nedenfor kan du se billeder og lidt mere om Ruberno Classics og mit nye showroom

http://holbaek-web.dk/ruberno-classics/

×
×
×
×