Praktisk info

Kontaktoplysninger

Du er altid velkommen til at kontakte mig mandag – søndag fra kl. 9.00 til 20.00 på mail mette@rubernoclassics.dk  eller på telefon 61 28 51 70.
Hvis jeg ikke svare så læg en besked og jeg vender tilbage senest den efterfølgende hverdag.

Ruberno Classics ApS er en Webshop der forhandler brugte kvalitets møbler, primært retro og dansk design.
Ruberno Classics er primært en webshop der har åbent 24 timer i døgnet for dig som kunde. Desuden er du ALTID velkommen til at kontakte mig og lave en aftale om at komme forbi og se hvad vi har på lageret. Vi åbner med glæde efter aftale.

Jagten efter de helt rigtige brugte møbler eller ting

Jeg er hele tiden på jagt efter nye, spændende varer og gør mig umage med at finde de helt rigtige vintage møbler, retro møbler og andre brugte møbler eller ting.
Der kommer derfor jævnligt nye varer i webshoppen. Men kan du alligevel ikke finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gøre, hvad jeg kan for at hjælpe dig.

Det er også muligt at bestille et møbel i en bestemt farve. Alt er muligt. Så kontakt mig endelig og lad os se hvad vi sammen kan finde ud af.

Betaling

Betaling foretages med Dankort på siden. Se mere under HANDELSBETINGELSER

Levering

Hos Ruberno Classics er kunden i centrum. Det er vigtigt for mig, at du som kunde er tilfreds, og jeg lægger vægt på at yde en personlig og individuel service. Derfor leverer jeg også selv varerne til dig. Det kan betyde en leveringstid på op til 30 dage, alt afhængig af, hvor i landet du bor. Til gengæld får du personlig service, levering til døren og en lavere fragtpris.

Du er selvfølgelig altid velkommen til selv at afhente dine varer på Ordrupvej 37 4540 Fårevejle.
Afhentning sker efter aftale og kan også ske aften og weekend.

Hvis du benytter dig af GRATIS LEVERING I KØBENHAVN og mod forventning ikke ønsker varen ved modtagelsen og jeg skal tage varen med retur, betales et beløb på 150 kr. for leveringen.

Hvis du har ønsket/accepteret at varen bliver leveret imens du ikke selv er hjemme, er du selv ansvarlig for returneringer af varen og de evt. omkostninger der kan være i forbindelse med det.

Pris for levering på Sjælland er 300 kr. og levering på Fyn og i Jylland koster 500 kr. Ønskes levering andre steder i Danmark finder vi en individuel pris. Alt kan lade sig gøre, bare spørg.  Læs mere om levering under HANDELSEBETINGER

Fortrydelsesret

Hos Ruberno Classics har du fuld returret, og du kan bytte eller returnere dine møbler op til 14 dage efter modtagelsen.
Dog er mine møbler unikke og jeg kan derfor ikke garantere at det er muligt at ombytte varen til en tilsvarende.
Læs mere om fortrydelsesret under HANDELSEBETINGER

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens almindelige reklamationsfrister, medmindre andet er aftalt.
Læs mere om reklamation under HANDELSEBETINGER

Moms

Dette er kun relevant for erhvervsdrivende.
Da mine varer er brugte varer kan du som erhvervsdrivende ikke trækkes momsen fra.

 

 

×
×
×
×